logo
Studiecoach Leidsche Rijn

Ervaringen van ouders

Ouders van Sem, brugklas HAVO/VWO

Na een warme en deskundige intake is onze dochter in september 2013 begonnen met bijles wiskunde. Doel was dat ze het vak leuk zou vinden, zou gaan snappen en met plezier zou aanpakken. Het resultaat volgt dan vanzelf en is ook geen doel op zich. Dat lukt Annemarie meer dan uitstekend. Niet alleen gaat onze dochter met veel plezier naar bijles, maar zien we ook haar vaardigheden en enthousiasme voor wiskunde toenemen.
Annemarie doet dat met passie, deskundigheid, humor en warmte. Konden de lessen op school maar zo zijn.

Ervaringen van leerlingen

Vera, 6 VWO

De wiskundebijles bij Annemarie heeft me meer gegeven dan alleen het snappen van wiskunde. Door de moeilijke onderwerpen in een makkelijk jasje te steken en het vaak te herhalen, werd wiskunde ineens een stuk minder vervelend voor mij. Na verloop van tijd zag ik in dat ik het eigenlijk allemaal wel kon en kreeg ik inzicht in de dingen waar ik nog meer aandacht aan moest besteden. Door de nadruk te leggen op wat ik wel kon, verbeterde mijn motivatie en ook mijn cijfers. Al met al ben ik erg blij dat ik voor mijn wiskundebijles naar De Studiecoach ben gegaan, ik heb het gevoel dat ik mijn examen voor wiskunde zeker ga halen nu.

Bas, 4 VMBO TL

De wiskunde bijles is een hele grote hulp voor mij geweest. Voor de bijles haalde ik met dagen lang leren en studeren maar net een 5. Toen ik bij Annemarie bijles nam liet ze me zien hoe makkelijk het eigenlijk was door middel van een simpele maar toch erg duidelijke en logische uitleg. De 1e toets sinds mijn bijles haalde ik een 8 en nu haal ik meestal een 7. Ik was een ramp als het aankwam op wiskunde en vreesde dat ik zou falen op mijn wiskunde examen maar sinds ik bijles heb bij studiecoach is die angst compleet verdwenen omdat Annemarie me liet zien dat ik wel degelijk goed kan zijn in wiskunde en ben ik er van overtuigd dat ik geheid zal slagen. Bij studiecoach is de aandacht compleet op jou gericht wat je de gelegenheid geeft vragen te stellen die ook zeker beantwoord worden, dit heeft mij de moed gegeven vragen te stellen bij wiskunde. Ik ben heel blij dat ik bijles heb van Annemarie en raad dit aan voor iedereen die erover denkt bijles te nemen.

Jan, 6 VWO

Ik ben een tijdje geleden geslaagd voor mijn VWO examen en dat had niet zonder studiecoach Annemarie gekund. Ik had altijd veel moeite met wiskunde, maar wist uiteindelijk met een afgeronde 7 ervoor te slagen! De wiskundebijles van Annemarie wordt op een rustige, vriendelijke manier gegeven (ze geeft je bijvoorbeeld een drankje), waardoor je gelijk met een goed gevoel binnenkomt. Annemarie is heel geduldig (wanneer je iets maar niet begrijpt) en besteedt de benodigde aandacht op de punten waar jij als leerling last van hebt. En met resultaat. Na verloop van tijd zag ik mijn cijfers voor wiskunde omhoog gaan, en ik denk dat ik niet de enige ben bij wie dit is overkomen. Ik heb mijn zusje deze wiskundebijles aangeraden en ik raad jullie aan dat ook te doen!

Ervaringen van een ontwerper

Willem

Ik ben ontwerper en had moeite met het uitrekenen van een aantal hoeken voor een van mijn producten. Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij Studiecoach Leidse Rijn. Annemarie stond meteen open voor mijn niet alledaagse vraag en was de volgende dag al bereid me te helpen. Samen zijn we tot een oplossing gekomen waar ik wat aan had. Kortom: Vriendelijke en deskundige hulp!